Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за навигацията на 166 - софтуер, карти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
    За Италия и аз имам. Само искам да спре да иска кода.
    Както казах, знам 2 кода, кото първият е този за ICS - а а вторият, който никога не ми го е искала, предполагам, че е за навигацията.
    Накратко - имам навигация и предполагаем за нея код.
    Същевременно не я ползвам, дори съм и изключил буксата за да мога да си сверявам часовника.
    Мога да ти я дам и ако с кода, който знам тръгне при теб, ще си я ползваш.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Не мисля, че ще свършим работа и да ми я дадеш. Май кода и се пази в ИЦС-а. Утре ще пробвам да я сложа на колата на един приятел, на който му излиза менюто с кодовете да видия дали ще изпише друг код. Това май ми е единствения шанс да го разбера. Благодаря за отзивчивостта все пак. Ще пиша какво е станало.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

И на мен миеискало код,след изкл.на акумулатора и веднагада поставя клемата.За това пробвай да поставиш диска за насигацията и откачи едната клема да постои така по дълго време,при мен така сопира да иска код.Сори но пиша оттелефона

Comment

Оказа се, че кода се пази в СД устройството в багажника и след като размених навигацийте изписа нов код в менюто C+D - кода на моята навигация. Вкарах го и сега всичко е наред. Така, че ако не си знаете кода на навигацията я закачете на кола, която изкарва менюто C+D и ще ви изпише кода на вашата навигация.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

здр колеги.от днес сам горд собственик на алфа 166.та имам вапрос.4етях тука много.но не разбрах едно .има ли карта за бг или няма .ако няма да не тарся по хакери и саитове .мерси ако ми отговорите .които и да е.аз сам абс нов с алфите .плз хелп

Comment

Добре дошъл на борда!

Със здраве да се радваш на новата си придобивка и дано по-малко да и се кахъриш.

По въпроса за навигацията - Няма карти за България. Не е имало и най-вероятно няма да има.
              Основният производител на карти за тази навигация (Navtec) официално обяви, че няма да прави карти за нашия регион. Най вероятно поради прекалено малкия пазар.
              Накратко: Навигацията на 166 е неизползваема у нас.
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 00:50.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

благораря за из4ерпателния отговор .а сега отижам да се боря с касите светлини .4е я купих така и ги няма вао6те

Comment

Working...
                X